ИЗБИО ПОЖАР У ТРГОВИНСКОМ ЦЕНТРУ У ИГАЛУ

Синоћ око 21:20 избио је пожар у трговинском центру у Игалу.

Према ријечима начелника Службе заштите и спашавања Златка Ћировића, екипе су на терену, али не успијевају да дођу до мјеста на којем је избио пламен. Надају се да ће у току дана пожар бити локализован.

Овом дијелу града искључени су и вода и струја.

– Синоћ око 21:20 добили смо дојаву да гори пословни објекат у Игалу. Одмах смо на лице мјеста послали једну екипу. Ситуација је налагала да морамо послати још двије. Од синоћ до јутрањих сати на терену су три возила и 13 припадника Службе заштите и спасавања. Пожар је јако неприступачан и тежак за угасити. Још увијек није локализован. Надамо се да ћемо током дана успјети да га локализујемо. У објекту су пословни простори, има лако запаљивог материјала и то нам све отежава – наводи Ћировић.

Власник Здраве хране Душко Обрадовић каже да су синоћ затворили објекат у 21 сат, као и обично и да никада нису имали проблем са инсталацијама.

– Отишли смо кући, дошли јутрос у 8:00 сати, нисмо ни знали да гори. Нисмо имали никакав проблем са инсталацијама, за колеге око нас, не знам. Вриједност робе у објекту је око 40 000 еура без инвентара. Не могу да уђем у објекат, по овоме што се види из вани, тешко да је ишта остало – прича он.

На терену су и припадници Комуналне полиције и службеници Центра безбиједности.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here