ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу ујутру или пријеподне по котлинама магла. Вјетар слаб промјенљивог смјера, на приморју пријеподне понегдје умјерен до појачан источних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 20 степени.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Због санације локалног пута, до сриједе у поноћ је забрањен саобраћај за сва возила у дијелу Kумбора, на потезу од прикључка на Јадранску магистралу према насељу Миочевићи. Рјешење о измјени режима саобраћаја донијето је ради несметаног и безбједног извођења радова на санацији коловозног застора локалног пута у насељу Kумбор.

ДОМ ЗДРАВЉА

У КОВИД амбуланти данас од 8:00 до 12:00 ради др Ана Поповић, од 15:00 до 19:00 сати др Сања Чепрнић.

За све информације доступан је број телефона: 031/343-111, локал 110.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења у доласцима као ни у поласцима из нашег града. Први су овог јутра стигли Банбус из Београда, Озлем из Лесковца и Лазаро из Бањалуке. У наставку пријеподнева очекују доласке из Београда, Новог Сада, Суботице, Ниша. Када је ријеч о јутарњим поласцима, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Божур и Јадран експрес ка Дубровнику у 9:30, односно у 11:10. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само један лет је планиран са тиватског аеродрома и то ка Београду, у 12:15. Више летова биће реализовано са подгоричког аеродрома, пет ка Београду, по два ка Истанбулу и Лондону и по један ка Кијеву, Бечу и Загребу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Бара ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак планиран у 21:10. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена у вишим предјелима. Из АМС возачима савјетују да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

На основу Закона о безбједности саобраћаја, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира да ли на том путу постоје зимски услови, до 1.априла, обавезна је употреба зимске опреме, за сва моторна возила.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here