Херцегновски Водовод наградио најбоље раднике

Предузеће Водовод и канализација уручило је награде најбољим радницима, према традицији на Свјетски дан вода, а у кругу радионице у Зеленици. Титулу најбољег ове године заслужио је Милисав Барјактарoвић из одјељења за одржавање канализационе мреже, који не добио и новчану награду од 400 еура.

Новчаним наградама од по 200 еура награђени су Ђорђе Никитенко из Одјељења за одржавање водоводне мреже и Момчило Ратковић из Одјељења за грађевинске послове.

Плакете су добили Ивица Радман, Стево Павловић, Милан Шпирто, Трифун Дедејић и Гајо Вавић.

У кругу радионице уприличен је и пријем за представнике локалне управе, чланове Управног одбора предузећа и запослене, а уприличено је и свечано отварање нових канцеларија.

Награђени радник Милисав Барјактарoвић, уз захвалност на урученом признању, истиче да су признања мотивација за нове радне задатке.

Милисав Барјактарoвић

– Данас то је подстрек, одувијек је било тих награда и захвалница које су дијелили руководиоци. Овим путем желим да се захвалим директору, замејнику директора, руководиоцима и мојим колегама. Без колега не би могли постићи ово што смо до сада постигли – казао је он.

Награде и плакете подијелио је извршни директор мр Боро Лучић, који је истакао да је сваки радник Водовода у протеклој години завршио свој дио посла, јер само као колектив предузеће може да напредује.

Боро Лучић, извршни директор Водовода

– Напредујемо највише захваљујући вашем раду. Завршавамо радне задатке, а колико можемо инвестирамо у опрему, у канцеларије које смо данас свечано отворили. Ово је само почетак инвестиционог периода, који ћемо да наставимо, јер прво што би треба да имате су што бољи услови за рад и оно што вам је потребно за рад, а то су материјали, алати, возила. Ускоро очекујемо куповину још једног багера, камиона и још неке опреме – поручио је он.

Честитке награђеним радницима упутио је потпредсједник Општине Херцег Нови, Мирко Мустур, који је истакао да ће Водовод увијек имати подршку локалне управе.

Мирко Мустур, потпредсједник Општине

– То је захтјева посао, велике су обавезе око одржавања и изградње нове инфраструктуре, почевши од водовода, па до проблема са колектором, које сви заједно покушавамо да ријешимо и мислим да смо на правом путу. Данас смо посјетили нове просторије, контролни центар, задовољни смо да ово предузеће напредује, односно да не иде уназад, што значи да ћемо једном доћи до позитивних рјешења за се проблеме – поручио је Мустур.

О наградама и плакетама одлучивао је жири којег су чинили предсједник Зоран Бијелић и чланови Бранко Радман, Лазар Терзић и Љубица Јанчић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here