Фото прича: Дефиле моћних двоточкаша кроз град

И ове године пажњу мјештана и бројних туриста привукао је традиционални дефиле мотоциклиста, у коме је на релацији Игало –Мељине –Игало учествовало више стотина мотоциклиста.

Јубиларни, 10. Међународни мото скуп MC Cruiser окупио је у Игалу љубитеље двоточакша из више од 200 клубова из Црне Горе и региона.

У 18:30 почеле су бајкерске игре на плажи, а за одличну атмосферу побринуће се рок групе „Инфузија“ из Братунца и „Sevdah rock connection“ из Ниша.

Манифестацију, која је отворена синоћ у организацији Мото клуба MC Cruiser, подржали су Општина Херцег Нови, Туристичка организација, Водовод и канализација Херцег Нови, уз остале спонзоре.

 

1 COMMENT

  1. Којем „генију“ је пало на памет да је мото-скуп у бањском мјесту добра идеја? Притом, све се дешава на плажи на коју долазе породице са дјецом због плићака и особе са здравственим проблемима због блата. Стотине моториста праве толику буку да је то неподношљиво. Улица која води до тамо је сувише уска и без тротоара, а пуна је пролазника сад у августу, па није безбједно туда пролазити док овај циркус траје. Није јасно зашто то подржавају Општина и Туристичка организација и чак су поносни на јубилеј. Овамо се прикупљају потписи за спас бање, а овом буком се показује да нам бања не треба.

    Предлог за градске оце: умјесто ових моториста, направите бициклистички скуп. Направили сте стазу у тој улици (свака част), планира се пројекат „Ћиро“. Зар не би то било боље него ова бука? Не треба нам скуп омладине на Кавасакијима и тетовираних људи у годинама у кожним панталонама са Харлијима који никако да прерасту „Дивље јагоде“ и хит „Моторе“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here