ФК  „Игало“ поразом затворило сезону – пети у Другој лиги

Последњим  36. колом јуче је окончано такмичење у Другој фудбалској лиги. Изненађења у утакмицама на пет терена није било.

Фудбалери Игала на Солилима поражени су резултатом 2:0 од екипе Отрант Олимпик из Улциња. У току цијелог сусрета била је потпуна доминација гостију који су повели у 40. минуту голом македонског интернационалца Ваљмира Нафиума.

Почетком другог полувремена искусни Марко Бурзановић у 51. минуту поставио је коначни резултат. Екипа „Игала“ са клупе је водио помоћни тренер Дејан Б. Перовић који је мијењао кажњеног Марка Шћепановића који је искључен у Подгорици у утакмици са Ловћеном. У анемичном  и  без озбиљније шансе за  гол сусрету фудбалери Игала пружили су најслабију игру овог прољећа и једино освежење сусрета били су млади играчи Урош Ченић и Рајко Лепетић који су од публике поздрављени као велика будућност новског друголигаша који за наредну сезону најављују наступе за веће домете.

У Котору у сусрету Бокеља и Интернационала није било изненађења. Екипа Бокеља побиједила је 3:0, аутоголом Јована Ђукића у 36., Дејана Пепића у 53. и Петра Вукчевића у 89. минуту.

Остали резултати 36 кола: Ком-Грбаљ 0:2, Беране-Подгорица 1:4,Искра-Ловћен 1:0.

Коначна табела: Бокељ 80, Отрант Олимпик 79, Подгорица 57, Грбаљ 54, Игало је пето са 46, Искра 46, Ком 41, Ловћен 41, Интернациoнал 32  и Беране 25 бодова.

Екипа Бокеља послије седам година је поново прволигаш. Отрант Олимпик  игра бараж  са екипом Младости, а Подгорица са осмомласираним из Прве лиге Јединством   (Бијело Поље). Интернационал и Беране идуће сезоне играће у средњој односно Сјеверној фудбалској лиги.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here