Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјенљиво до претежно облачно и нестабилно, мјестимично киша или пљусак праћен грмљавином. Понегдје су могуће краткотрајне временске непогоде. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, током процеса понегдје појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 15 до 26 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Саобраћај за сва возила у улици Обала рибара у Баошићима, на потезу од раскрснице са улицом Банићевина до раскрснице са улицом Друга баошићка биће забрањен за сва возила од 7.00 у понедељак 27. маја, до 7.00 сати у уторак 28. маја. Како обавјештавају из ПР службе Општине саобраћај ће бити привремено измјењен ради несметаног извођења радова на регулацији површинских вода са коловоза код кафе бара „Хабиби“.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас су најављени летови ка Београду, Штутгарту, Истанбулу, Дизелдорфу, Риги, Паризу, Виљнусу, Талину, Манчестеру, Прагу, Лондону, Женеви, Франкфурту. Први лет ка Београду био је у 7.30. Наредни су у 15.20, 16.10 и 18.40.

AУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос је у наш град стигао Озлем из Лесковца, Роле турс из Скопља, Банбус и Јадран експрес из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Озлем турс” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње. Очекују „Блу лајн“ из Новог сада, „Божур“ и „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда.

АМСЦГ

Овог јутра саобраћај се обавља по претежно мокрим коловозима. Савјетује се опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја.На дионицама гдје се изводе радови обавезно је поштовање привремено постављене саобраћајне сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22 саобраћајне  незгоде   у којима  је 1 особа задобила  теже  а 13  особа је  задобило лакше повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here