Џез беј фестивал: Глас Бети Ђорђевић одолијева годинама

Концертом београдског џез квинтета „Бети и пријатељи” којег поред легедарне Бети Ђорђевић чине: Макс Кочетов-саксофон, Милован Пауновић-пиано, Бранко Марковић-контрабас и Лука Јовичић-бубњеви, у Дворани Парк завршено је јубиларно 10. издање Џез беј фестивала.

Скоро два сата квалитетне џез свирке, уз Бетину скромност, сјајни вокал и саксофон Макса Кочетова, који су се феноменално допуњавали, било је недовољно за публику која је жељела још.

Ђорђевић за РТХН открива да уз добру публику није тешко подијелити емоције које носи музика.

– То што радим, радим срцем и душом, тако доживљавам музику. Посветим публици последњи атом снаге због емоције коју добијам од ње – наводи она.

Глас Бети Ђорђевић не само да одолијева годинама, него је, чини се, временом све бољи, мада она, како је казала, не води много рачуна о њему.

Бети Ђорђевић

– Глас као орган у човјеку стари, као и све остало. Али ја само од ријетких који мају ту привилегију у животу, да ме глас служи и да волим оно што радим – казала је она.

Презадовољна публика бурним аплаузима испратила је сваку од бираних пјесама за овај наступ, а на крају бенд је вратила на бис, јер овако квалитетне свирке никад није довољно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here