Двориште вртића у Игалу у новом руху

Фото: Вртић у Игалу

Двориште васпитне јединице ЈПУ Наша радост у Игалу обогаћено је новим мобилијаром обезбјеђеним у донаторској акцији коју је покренуо Владимир Гарић, члан Савјета родитеља.

Малишани вртића у Игалу од данас уживају у игри на новом мобилијару. Ова акција кроз коју су родитељи полазника вртића заједно са суграђанима обезбједили боље и садржајније реквизите, измамила је осмјех и срећу корисницима. Захвалност је исказала директорица вртића Тамара Живановић.

– Остварили смо сарадњу и комуникацију са родитељима и послије дуго времена отворили се, препознали њихову важност и значај у функционисању наше установе. Ово је резултат тога а надам се да ће оваквих и сличних акција бити још много јер једино у заједничком дјеловању наше заједнице школе и вртићи могу постати боља мјеста за нашу дјецу, дјецу Херцег Новог, казала је Живановић.

Иницијатива је кренула од члана Савјета родитеља, Владимира Гарића, који  је препознао отвореност управе вртића и њено настојања да се у свим сегментима побољша боравак малишанима у вртићу.

– Видљив је прогрес у сваком сегменту, од услуге до исхране, у последње вријеме. Сарадња са родитељима је чвршћа, а као један од родитеља чија је ћерка четири године провела у вртићу, желио сам да дам допринос и вјетар у леђа да и други наставе сличне акције. Желим да се захвалим пријатељима који су подржали акцију а то су браћа Бокић који су помогли око постављања подлоге, Зожети који су нам помогли припрему за подлогу, кафе бар Дежаву (Déjà vu) који је купио дуплу љуљашку, мој пријатељ из Енглеске је купио клацкалицу, не бих волио некога да заборавим. Захваљујемо се директорици на пруженој могућности да за дјецу наше мјесне заједнице учинимо нешто како би се чуо смијех, послије дуго времена, из дворишта вртића у Игалу. Морам да нагласим да Савјет родитеља коначно неко чује и да су родитељи препознати као најбоља помоћ и подршка у заједничком развоју наших најмлађих чланова заједнице, казао је Гарић.

Нада се да ће акција подстаћи и друге појединце да на сличан начин помогну и да удружено мијењају нашу заједницу на боље.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here