Др Станић: Није највеће зло што је Ђукановић похарао Црну Гору, већ што је иза њега остало толико мржње и подјела

Парламентарни избори 2023.

Предсједник Покрета за Пљевља и кандидат за посланика „Народне коалиције – Сложно и тачка“ др Новица Станић обраћајући се грађанима поручио је:

„Није највеће зло што је Мило Ђукановић похарао Црну Гору, много је веће зло то што је иза њега остало толико мржње и подјела у Црној Гори. Прва ствар коју нова власт мора да уради је да помири Црну Гору.“

Носилац листе „Народне коалиције – Сложно и тачка“ Дејан Вукшић говорећи о приоритетима коалиције осврнуо се на здраву породицу и очување традиције:

„Здрава породица и чување наше традиције су основе свега. Нема економског просперитета без здраве и јаке породице. Здрава породица је темељ нашег бића, темељ нашег дјеловања и темељ економске сигурности и независности.

Да би одбранили тај наш основи принцип ми смо се и укључили у политички живот Црне Горе.“

Предсједник Праве Црне Горе и кандидат за посланика „Народне коалиције – Сложно и тачка“ Марко Милачић казао је:

„Три године сам се трудио да предлажем законска решења за добробит сваког грађанина Црне Горе. Донијели смо бројна решења, промијенили бројне законе, помогли особама са инвалидитетом, асистентима у настави, промијенили кривични законик, недавно предали у скупштинску процедуру Резолуцију о осуди злочина у Мурину и бројне друге ствари.

За разлику од других ми имамо право да нешто обећамо, јер све што смо радили у претходне три године урадили смо како треба. Због тога вам нећемо причати празне приче. У нашем програму детаљно смо разрадили све оно што тишти грађане Црне Горе, али у фокусу нам је срећна и здрава породица.“

Предсједник Слободне Црне Горе и кандидат за посланика „Народне коалиције – Сложно и тачка“ Владислав Дајковић поручио је:

„Господин Вукшић, господин Милачић, господин Станић, госпођа Маја, господин Младен и наше колеге и сарадници сматрамо да српски народ у Црној Гори може опстати само ако се држимо заједно. Ако нас је историја нечему научила, макар у последњих десетак година, поред свих лажи и превара, јесте то да морамо да се држимо заједно.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here