Др Комар: Не постоји основ за покретање поступка, СНП наставља прогон

Др Горан Комар, против којег је менаџмент Дома здравља поднио кривичну пријаву Управи полиције, због, како је наведено, неправилности у финансијском пословању, казао је да не постоји никакав основ за покретање поступка, те да је ријеч о СНП-овом прогону. О подношењу пријава, како је рекао за РТХН, сазнао је из медија.

– Што се тиче мог рада, никада у животу, ни у једној дјелатности којом сам се бавио се нисам окористио ни једним центом. Понајмање бих то могао учинити као здравствени радник. Ја сам 30 година некорумпирани љекар у херцегновском Дому здравља, који за своје услуге није узимао новац, како су многи чинили. Опет понављам, никада тако нешто не бих учинио ни из разлога што је мој покојни отац такође прогоњeн због указивања на корупцију у здравству током 1973. године. Прогнан из овога града. Прогон се наставља од стране СНП ЦГ и њених експонената у ЦГ.

Истиче да је управо он, док је био директор Дома здравља са најближим тимом сарадника указао на фалсификовање потврда против Ковид 19 и о томе дао јавне изјаве медијима.

-И поред тога, сада се против мене подносе кривичне пријаве у вези са том проблематиком. У периоду ковид епидемије ја сам једини директор ЈЗУ који је јавно проговорио о фалсификовању ковид потврда и на тај начин указао на драматично, немјерљиво велики проблем присуства криминогене структуре унутар здравственог система ЦГ. То је веома једноставна ствар. Они здравствени радници који су били спремни да кривотворе потврде о вакцинисању су спремни да у одређеним ситуацијама учине било шта друго. О тим лажним потврдама сам обавјестио надлежне здравствене власти, а тужилаштву предао кривичне пријаве против НН лица. Моје је дјело предаја кривичних пријава против здравствених радника који су кривотворили потврде о вакцинације, казао је др Комар.

3 COMMENTS

  1. Klasicna zamjena teza- zar optuziti najpostenijeg ??!!
    Dr Komar je ispravan, svi ga godinama znamo. Nevjerovatno je da bude javno prozvan za ovako nesto.

  2. Ovi spomenuti politicari ne biraju sredstva da optuze postene ljude radi svojih uskih interesa. Velika podrska u svakom pogledu najpostenijem i najkorektnijem Novljaninu Dr. Goranu Komaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here