Директор Фонда ПИО у посјети Општини Херцег Нови

Директор Фонда ПИО, Ранко Алигрудић боравио је данас у посјети Општини Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем разговарао о актуелним темама, међу којима су пресељење запослених Фонда у нове просторије и могућност сарадње по питању изградње стамбених јединица за херцегновске пензионере.

Алигрудић је представнике локалне самоуправе информисао да ће у наредном периоду локална подручна јединица Фонда ПИО преселити у нове просторије. Такође, једна од тема разговора била је и рјешавање стамбених потреба за новске пензионере.

С обзиром да је и у претходном периоду на ову тему било разговора са представницима Удружења пензионера из Херцег Новог, да се за потребе изградње стамбених јединица уступи парцела на адекватној локацији која би задовољавала све параметре, а да Фонд ПИО и стамбена задруга за изградњу станова уложе средства како би овај пројекат био реализован, учесници састанка су се сложили да је потребно интензивирати напоре и кренути у рјешавање овог проблема.

Састанку су присуствовали и потпредсједник Мирко Мустур, менаџер Општине, Душан Вукић и Милица Суботић испред херцегновске подручне јединице Фонда ПИО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here