Црна Гора и Србија ће пронаћи одрживо рјешење за дуг Института

Фото: Јаков Милатовић твитер

Предсједник Црне Горе Јаков Милатовић, поручио је након састанка са предсједником Србије Александром Вучићем у Грчкој да ће двије земље пронаћи одрживо рјешење за отплату дуга Института Игало.

Предсједник Црне Горе Јаков Милатовић на твитеру је објавио.

– Црна Гора и Србија ће пронаћи одрживо рјешење за отплату дуга Института Игало, гдје би један дио био умањен за износ дуга старе девизне штедње Србије према Црној Гори, у складу са договором министара финансија, написао је Милатовић на Твитеру.

 

2 COMMENTS

  1. Ne dao bog da vam Srbija pomaze u zdravstu. U Srbiji je zdtavstvo na niskim granama,pogotovo Instituti i Specijalne bolnice po banjama. Jedino sto pristojne plate imaju doktori i sestre sa dezurstvima,dok su ostali zapostavljeni i uruseni maksimalno.Nemedecinski sektor se namerno unistava,nedostaju radnici u svim sluzbama a zaposljavaju jako retko i iskljucivo clanovi vodece stranke.Plate su minimalac ili neznatno iznad toga a topli obrok i regres se ne isplacuju vec 23 godine. Mito i korupcija na sve strane,kao i liste cekanja za svaki pregled,kontrolu,snimanje…ceka se po par meseci pa i preko godinu dana za neki pregled ili snimanje.

  2. Nije bas sve tako crno,s obzirom da sve imalo imucnije poroduce uz CG idu u Srbiju na lijecenje,a i dosta kadrova iz CG je zaposleno u Srbiji,ne bih bas toliko bio negativan dao bih sansu za bilo kakvo rijesenje u korist naroda s obje strane,mislim da negativnost nikuda ne vodi .Ako je Srb voljna da dug od 7 miliona na neki nacin rijesi sti je tu toliko strasno.Da je bilonkoja druga zemlja Hr ,Slo u pitanju nebitno je bitno je da se pomigne Institutu i radnicima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here