Чланови КК Бијела у Сарајеву одрадили припреме пред такмичарску сезону

Каратисти  Бијеле у саставу Немања и Софија Микулић и Ненад Ђуричић са тренером  Слађаном Микулићем завршили су синоћ четвородневне клупске припреме у Сарајеву са такмичарима једне од најбољих екипа у БиХ Окинава. Припреме су одрађене у оквиру спремања најбољих каратиста клуба Бијела за такмичарске обавезе у септембру и октобру.

Према ријечима тренера КК Бијела Слађана Микулића овај рад у главном граду БИХ био је више него успјешан.

-За спаринг партнере моја три најбоља такмичара имала су момке и дјевојке који су носиоци бројних медаља са првенства БИХ као и медаља са великих међународних такмичења  попут европских и свјетских првенстава. Овим радом желио сам као тренер да видим каква нам је тренутна форма, шта је добро а шта је лоше и да уочене недостатке покушамо отклонити, рекао је Микулић.

Кад су наредне обавезе у питању Микулић који је селектор кадетске репрезентације Црне Горе каже да такмичаре Бијеле 9. септембра очекује турнир у Зеници.

-Турнир организују наши спортски пријатељи из клуба „Перфект“ чији такмичари су често гости на нашим камповима и турнирима. Након тога очекује нас шампионат Балкана у Тирани, а затим нашег најбољег такмичара Немању Микулића очекује Свјетска „А“ лига, закључио је Микулић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here