B2B презентације производа и кување уживо

У четвртак, 23. маја 2024. године у 12.00 сати у хотелу “CUE Подгорица” одржан је сјајан догађај B2B презентације производа и кување уживо.

Учесници из прехрамбеног сектора, хореца, увозници, дистрибутери, трговци информисали су се о европској кампањи Peach Flavors Balkans и укусним европским конзервираним бресквама из Грчке, док су током манифестације припремљена јединствена јела која истичу њихов ненадмашан укус и мирис.

Овог посебног дана присутни су имали прилику да разговарају са представницима организација о будућности европских конзервираних брескви из Грчке, као и могућностима будуће пословне сарадње.

Европске конзервиране брескве из Грчке су широм свијета познате по свом дивном укусу и изузетној свјежини, јер се прерађују и стандардизују, по најстрожим критеријумима квалитета и безбедности хране одмах након бербе.

Кампања коју финансира EU Peach Flavors Vest Balkans, има за циљ да промовише европске конзервиране брескве из Грчке потрошачима у Босни, Албанији, Србији, Црној Гори и Северној Македонији и да повeћа њихов значај и потрошњу.

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here