Абазовић: Бечић ће учинити све да урушену функцију предсједника државе учини часном

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Предсједник Владе Црне Горе, др Дритан Абазовић, дао је недвосмислену подршку предсједничком кандидату Алекси Бечићу. Он се грађанима обратио на синоћ одржаној завршној Конвенцији предсједничког кандидата Алексе Бечића, у Подгорици.

Од многих ћете чути да се предсједник неће изабрати у првом, већ у другом кругу, а ја вам кажем да се све завршава 19. марта кад Алекса Бечић уђе у други круг, јер је у другом кругу његова побједа неупитна! Абазовић се осврнуо и на односе политичких субјеката, које предводе он и Бечић, у протеклом периоду:

-Тачно је, између нас је било неких недоумица и мени је заиста жао због тога. Међутим величина људи је у праштању и у толеранцији. А космичка је правда, не само политичка, да овај човјек 19. марта зада завршни ударац Милу Ђукановићу.

-Премијер Абазовић је посебно нагласио да се 30. август није десио случајно, већ да је снажну улогу у тој побједи одиграо управо Алекса Бечић. Они који су дошли 30. августа, добродошли су у заједничку борбу, али предсједник Црне Горе мора бити онај који је био ту и прије 30. августа, а то је Алекса Бечић!

Додао је да је сигуран да ће Бечић својим ентузијазмом, енергијом, начином на који перципира политику, љубављу коју усмјерава према свим људима независно од њихове националне, етничке, религијске или било које друге припадности, учинити све да урушену функцију предсједника државе учини часном, поштеном и пуном интегритета и да ће бити предсједник који ће у току свог мандата грађанима саопштити да су врата Европске уније широм отворена за нашу земљу.

-Позивам грађане Црне Горе да 19. марта изађу на биралишта јер тада пишемо историју- бирајући најмлађег предсједника који ће служити на част свим грађанима и поносно представљати нашу државу у иностранству, на радост свих оних који су се 30 година борили за слободу, закључио је Абазовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here