Милатовић: Нека је са срећом побједа помирене Црне Горе

Нови предсједник Црне Горе, Јаков Милатовић поручио је на конференцији за новинаре из изборног штаба Покрета Европа сад, да је ово ноћ коју је народ чекао више од 30 година, јер је направљен одлучан корак напријед ка богатијој и љепшој, европској Црној Гори.

Како је казао, Црна Гора је вечерас рекла „збогом“ превазиђеном режиму Мила Ђукановића.

– Људи, данас је историјски дан, вечерас је историјско вече, молим вас да сви достојанствено, као што је достојанствена и ова побједа, славите, зато што ништа не треба да унизи величанственост ове наше историјске, заједничке побједе – казао је он.

Милатовић се захвалио свима који су га подржали.

– Хвала вам, слободна, праведнија, богатија, равноправнија Црна Горо у којој ће сви грађани имати од сада увијек исте шансе за успјех у животу и гдје ће за ти бити једино потребно колико неко зна и умије. То је Црна Гора свих насм за коју смо се вечерас изборили. Нека нам је са срећом побједа помирене Црне Горе – поручио је нови предјседник, Јаков Милатовић.   

Конференцији су присуствовали, уз првог и несуђеног кандидата покрета Европа сад, Милојка Спајића, и премијер у техничком мандату, Дритан Абазовић, као и кандидати који су га подржали након првог круга избора, Андрија Мандић, Алекса Бечић, Горан Даниловић и многобројни симпатизери покрета Европа сад.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here