Вуксановић Станковић: Вријеме је да се срцем буде уз Црну Гору – никоме се помјерити нећемо

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Аутентични сам кандидат оне истинске Црне Горе која није мијењала ни капе, ни нације, ни језике, ни државе, ни идеологије, која није правила дилове са негаторима Црне Горе, није уновчавала љубав према Црној Гори, која је вазда била уз мањинске народе, казала је Драгиња Вуксановић Станковић на завршној конвенцији „Драгиња Срцем“, одржаној синоћ на Цетињу.

Нагласила је да је увијек била са грађанима доказујући у претходне двије и по године присуством на сваком протесту и сваком мјесту гдје се бранило достојанство Црне Горе.  

“Ја сам представник не само СДП већ и свих оних грађана без чије борбе 90-их никада не би било сјајне мајске зоре 21. маја, великих побједа европске Црне Горе, не би било наших лавица, ајкула, златних сокола и њихових великих спортских подвига. И баш зато што знају да смо ми саткани од челика, а не од интереса, баш зато нама пријете. Али све те кукавице које ми пријете не знају да то само буди још јачу снагу да се борим још снажније за право, част и слободу наше домовине”, казала је Вуксановић Станковић.

“Знате да смо и ми из СДП хтјели промјене али не на таласу клеронационализма, ревизије прошлости, рушења угледа државе. Не промјене којима се руководи са Вучићевог канабеа и из манастира СПЦ. Не промјене које ће зауставити наш ЕУ пут, а нашу сарадњу са НАТО савезом компромитовати. То да је угрожен грађански концепт државе нико данас озбиљан не може оспорити. Мој и наш однос према свему томе је јако добро познат – ваљда се ми не морамо никоме доказивати. Али желим да поручим онима који мисле да су једини Богом дани да бране ЦГ, који мисле да имају тапију и монопол над ЦГ или који мисле да опстанак ЦГ треба да зависи од било ког појединца или партије. Поручујем им – због такве ваше одбране ЦГ нама се десио 30. август. Нећемо дозволити да се било чија непочинства, неправде и пљачке покривају причом о одбрани црногорских интереса. ЦГ ћемо бранити срцем, храброшчу, поштењем, солидарношћу, бригом о свима а не само привилегованима”, нагласила је Вуксановић Станковић.

„Подршка мојој кандидатури је подршка и давање снаге оној најчистијој Црној Гори, без икаквих калкулација, која је у питањима темељног односа према држави увијек остала иста, коју су 90-их хапсили, тамничили, пратили, сатанизовали због чисте љубави према држави. Цној Гори коју чини ријека слободних људи које не контролише ниједан центар моћи. Не сумњам да ће 19. марта бити тако. Никада вас нећу изневјерити јер волим Црну Гору срцем. Срећна нам побједа – Нек је вјечна Црна Гора“, поручила је Станковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here