ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА У ИГАЛУ

Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег Нови објавила је јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу путем јавног надметања.

Пословни простор се налази у згради Мјесне заједнице Игало на кат.парц. 622 К.О.Топла, површине је 68,20м². Предметна  локација се даје у закуп у сврху угоститељства. Дужина закупа је три године, а почетна цијена закупа износи 409,00 еура мјесечно.

Заинтересована лица могу добити информације о предметном пословном простору у згради Мјесне заједнице Игало или путем телефона 031 332 497.

Право учешћа на јавном надметању имају сва правна лица, која доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту.

Рок за подношење понуда је 01.април. Јавно надметање – аукција ће бити одржана 2. априла у 8 часова у великој сали Општине Херцег Нови, у присуству пријављених и регистрованих учесника за  надметање. Надметање ће водити Комисија коју је именовао предсједника Општине Херцег Нови. Регистрација учесника ће бити обављена 02.04.2021.године у сали Општине Херцег Нови са почетком у 8 часова. Више информација објављено је на сајту Општине.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here