ЉУДИ, МАШКАРАЈТЕ СЕ, ФЕШТА ЈЕ ОД МИМОЗЕ

Позивамо све да буду креативни, окупе друштво, направе или набаве маске и дођу 19. фебруара у Институт Игало, на велики Мимозин маскенбал.

– Људи, дођите, машкарајте се, фешта је од мимозе. У Херцег Новом, у цијелој Боки најљепши маскенбал. Биће великих награда за све маске учеснике. Значи, маказе у руке, правите маске, изнајмите, шта год…Видимо се на највећем маскенбалу у Црној Гори – поручују из новске НВО „Машкаре“.

Почетак Маскенбала заказан је за 20 часова, а наступиће Горан Каран, Лапсус бенд и новски састав Егзодуси. Дефиле маски предводиће Градска музика Херцег Нови и мажоретке.

Укупан наградни фонд Маскенбала износи 3.700 еура: за најбоље групне маске превиђене су новчане награде од 1000 за прво, 700 за друго и 500 еура за треће мјесто, за најбоље појединачне маске награде износе 700, 500 и 300 еура.

Улазнице на маскенбал по цијени од 20 еура можете купити на билетарници Дворане Парк у термину 09-12 и 18-20 часова. Више информација на број телефона 068/851-031. За улаз на Маскенбал обавезно је посједовање ковид потврде.

Празник мимозе у Херцег Новом биће свечано отворен 18. фебруара и трајаће до 5. марта, а припремљено је преко 40 забавних, културних и спортских програма. Комплетан програм 53. Празника мимозе можете преузети овдје.

Организатори 53. Празника мимозе су Општина Херцег Нови, Јавна установа културе „Херцег-фест“ и Туристичка организација Херцег Нови.

Спонзори фестивала су: Портонови, Институт Игало, Никшићко пиво – пивара Требјеса, Плантаже 13. јул, Витинка, „Blue line“, Градска кафана, Крушо д.о.о, ЦКБ банка, „Swisslion“, Туристичка организација Града Београда, Вериге 65, Кантина 65 и „Atera business suites“.

Главни медијски спонзор је Радио-телевизија Херцег Нови, а медијски спонзори: РТЦГ, Прва, Радио Јадран, Радио Тиват, Дан, Hercegnovi.cool, Травел Монтенегро и РТВ Никшић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here