Честитка Алексе Бечића поводом Дана општине Херцег Нови

Честитку поводом празника Херцег Новог упитио је и потпредсједник Владе за безбједност, одбрану, борбу против криминала и унутрашњу политику Алекса Бечић.

-Поводом 28. октобра, Дана општине Херцег Нови, упућујем срдачне честитке предсједнику Општине господину Стевану Катићу, предсједнику Скупштине општине господину Ивану Отовићу, одборницама и одборницима и свим Новљанкама и Новљанима.

Данас обиљежавамо 80 година од борбе за слободу отаџбине и ослобођења најмлађе средњовјековне грађевине на Јадрану, смјештене између Орјена и Боке Которске, и са поносом истичемо чињеницу да су Новљани остали одговорни и пожртвовани људи достојни своје богате историје.

Поносна традиција, насљеђе и очување културних и историјских знаменитости који се преплићу са савременим достигнућима и јасним визијама будућности, као што су оснаживање здравственог туризма и привлачење инвеститора, чине да Херцег Нови заузима посебну страницу у књизи црногорских драгоцјености.

Херцег Нови годинама уназад симболизује истинску снагу воље и истрајности, не одступајући од принципијелности на путу европских интеграција и на путу очувања добробити и просперитета свих грађана.

Уз искрене жеље да сачувате вашу чврсту везу са историјом, наставите да нижете успјехе у управљању и развоју, храбро упловите у још више нових пројеката, иницијатива и реформи и створите још већи напредак како би Херцег Нови остао понос Боке Которске и Црне Горе, још једном вам честитам Дан општине!

Алекса Бечић, потпредсједник Владе за безбједност, одбрану, борбу против криминала и унутрашњу политику

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here