Живковић: Отворићемо Министарство поморства у Котору и обезбиједити бољи положај помораца

Парламентарни избори 2023

-Оно што имамо као конкретну мјеру везано за град Котор и оно што су потенцијали поморске привреде јесте наставак имплементације међународних прописа који подразумијевају бољи положај 7.000 помораца. Нашег вриједног људског потенцијала који нас на квалитетан начин репрезентује у свијету и који доприноси новој економској вриједности Црне Горе. И оно што је још важније, а подразумијева отварање Министарства поморства управо у Котору, што ће значити превасходно чување поморске традиције”, поручио је Данијел Живковић носилац изборне листе “Заједно! За будућност која ти припада”.

У склопу предизборне кампање у сусрет парламентарним изборима заједно са другим кандидатима за посланике листе коју предводи Живковић је јуче посјетио Котор одакле је послао јасну поруку шта су планови и мјере изборног програма коалиције коју сачињавају ДПС – СД – ЛП – ДУА.

“Осим тога, спријечићемо ову или било коју сљедећу владу да одведе бродарску компанију из овог града, јер она превасходно представља добар потенцијал за развој младог кадра који се школује овдје у Котору на Поморском факултету или у средњој школи, и који ће сигуран сам на још квалитетнији начин наставити оно што је поморска традиција града Котора”, рекао је в.д. предсједника ДПС-а.

Живковић је најавио улагање у локалну јавну инфраструктуру.

“Покушаћемо на квалитетан начин да ријешимо оно што су велике саобраћајне гужве у центру Котора, и видјећете, овај програм нуди просперитет, нуди напредак и нуди бољи животни стандард свим грађанима Црне Горе”, закључио је Данијел Живковић носилац изборне листе “Заједно! За будућност која ти припада”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here