Живковић: Окупили смо се да вратимо Црну Гору у зону нормалности

Парламентарни избори 2023.

Нас на једном мјесту окупљају вриједности, заједништво и солидарност, а на другом крају се налазе они који се свађају, који имају размирице и који мисле да једино тако могу управљати државом, поручио је Данијел Живковић, носилац листе “Заједно! За будућној која ти припада” на трибини у Петњици.

Указавши да слога кућу гради, а неслога је руши, он је констатовао да се управо слогом наша државна кућа обновила 21. маја 2006. године те да се њиме наставила градити све до 30. августа 2020. године.

-Зато смо се сада окупили опет да вратимо Црну Гору у зону нормалности, јер је то наша обавеза. И због свих ових људи који долазе из Петњице и због вас као угледних домаћина и због оних који су давали кључни допринос развоју овакве Црне Горе ми смо се данас окупили заједно. И хоћу да вам то преведем најпростијим рјечником једног пољопривредника овдје из Петњице – да бисте нешто посијали морате купити сјеме, да бисте узорали морате имати механизацију, да бисте дошли до ваших њива морате имати неку путну инфраструктуру, да бисте живјели на селу морате имати водоводе, да бисте такође успјели да стварате морате имати квалитетно снабдијевање електричном енергијом – драги пријатељи све смо ми то радили”, рекао је Живковић.

Присутне је поздравио је кандидат за посланика Абаз Диздаревић који је казао да је за сваку похвалу то што је Петњица од мале вароши постала једна урбана средину у којој ће се наћи простор за живот свих оних грађана који мисле добро и овој општини и држави Црној Гори. Он је у прилог томе указао само на један податак.

-Долазим из Бијелог Поља, многостурко веће општине у којој имамо око 1.200 км категорисаних путева од тога неких 190 који су покривени асфалтом. Фрапантан је податак да је Петњица за 10 година покрила асфалтом више од 100 километара путева на овој територији, истакао је Диздаревић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here