Живковић: Нудимо политичку стабилност која ће обезбиједити нове пројекте и нова радна мјеста

“На овим парламентарним изборима одлучујемо хоћемо ли да градимо озбиљно, одговорно друштво, да зарађујемо и привређујемо, а да не позајмљујемо, и хоћемо ли друштво које је засновано на темељима грађанске, мултиетничке демократије које тежи да буде дио европског система вриједности”, поручио је Данијел Живковић, носилац листе “Заједно! За будућност која ти припада” са синоћ одржане трибине у Котору.

Он је симпатизерима и подржаваоцима коалиције чији је предводник указао да ће им сви политички субјекти као своју понуду нудити ЕУ као финално одредиште и да ће се сада утркивати да представе ЕУ као нашу финалну кућу а онда упитао.

“Ко је започео тај процес? Ова коалиција, ови ентузијастични и енергични људи. Када смо обновили државност кормило смо усмјерили управо ка тој луци. Могли смо и да бирамо неки други правац, али нијесмо. Овај правац који смо ми изабрали је тежи за Црну Гору и у процесу еманципације и у процесу изградње друштва и у процесу усвајања европског система вриједности”, рекао је в.д. предсједника ДПС-а.

Живковић је става да ако нема политичке стабилности, нема реализованих пројеката.

“ДПС са својим коалиционим партнерима грађанима Црне Горе нуди политичку стабилност, која ће обезбиједити и нове пројекте и радна мјеста, бољи животни стандард. Вратите се 17 година уназад, да ли је иједна наша влада заљуљана онако као што смо ми за двије године смијенили двије владе у црногорском парламенту и за три године дошли до организације ванредних парламентарних избора. Ниједна! Ми са том политичком стабилношћу гарантујемо реализацију нових инвестиција и отварања нових радних мјеста. То не може нико други да понуди”, јасан је Живковић. На крају је закључио.

“Када изађемо на биралишта 11. јуна, нико са муком оловку да стави на папир. Него из срца, са емоцијом према Црној Гори, према овој листи са дубоким увјерењем да даје глас за просперитетну, успјешну и напредну Црну Гору”, поручио је Данијел Живковић, носилац листе “Заједно! За будућност која ти припада”, поручио је Живковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here