Живковић: Актуелна и претходна влада у сјевер Црне Горе уложиле нула еура, зато треба да добију нула гласова на изборима

Парламентарни избори 2023.

“Обишао сам и Бијело Поље и Андријевицу и Беране, био сам у Колашину, ево ме у Мојковцу… За три године драги пријатељи у сјевер Црне Горе уложили су нула еура. Са сјевера Црне Горе треба да добију и нула гласова. Такав однос треба да буде према свакој власти која се игнорантски односи према развоју сјевера Црне Горе”, поручио је Данијел Живковић, носилац листе “Заједно! За будућност која ти припада” на јуче одржаној трибини у Мојковцу.

Он је указао до чега су претходне двије владе довеле сјевер Црне Горе и предочио који је даљи план коалиције коју предводи.

“Гледао са својим очима како се разара оно што смо ми градили. Ђаловића пећина, Цмиљача, Жарски… Сви ти туристички потенцијали који су требали да буду сједиште нових радних мјеста, мјеста, гдје се отварају нове инвестиције, гдје се развјају нови хотели… Шта смо од тога добили – апсолутно ништа! Када нас питају како мислимо да развијамо Сјевер? Само 15 милиона еура је потребно да завршимо пројекте који су започети на сјеверу Црне Горе. Да су ови недобронамјерници и непоменици 15 милиона еура уложили у Сјевер, па макар узели све то за своју политичку корист, отворили би радна мјеста и казали би – дошли смо да помогнемо сјеверу Црне Горе и да покренемо привреду. Ништа од тога нијесу урадили. И не само што нијесу урадили, него оно што смо ми заједно урадили, оставили су зубу времена да буде уништено.

То су ови недобронамјерни домаћини Црне Горе, који су засјели у фотеље након 30. августа 2020. године, који су се залијепили за фотеље и које ћемо од тих фотеља одлијепити 11. јуна”, рекао је в.д. предсједника ДПС-а.

Живковић је казао да Мојковчанке и Мојковчани, као потомци непоколебљивих слободара који су пали у Мојковачкој бици, добро знају што значи ријеч пожртвованост.

“Пожртвованост нас је увијек окупљала око заједничких идеја и заједничких вриједности. Мојковац је без икакве куртоазије, без икаквог хвалоспјева увијек био непокоран. Увијек је био одступница и брана пред онима који су покушавали да покоре Црну Гору. Зато је ово град антифашиста, град храбрих и одважних људи, град људи који су увијек знали како да се супротставе налету деградације и налету лоших вриједности”, казао је носилац листе “Заједно!”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here