Зима 2024: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима сунчано, уз повремено малу или умјерену облачност. На сјеверу, пријеподне магла или повећана облачност, током дана промјенљиво облачно са сунчаним периодима.

 Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, ујутру сјеверни и сјевероисточни.

Јутарња температура ваздуха  до 9, највиша дневна  до 17 степени.

ЦЕДИС

Екипе Црногорског електродистрибутивног система настављају радове на модернизацији мреже, усљед којих ће данас поједини дјелови града бити без струје.

Због планираних радова на мрежи, данас, у сриједу 21. фебруара, без напајања електричном енергијом ће бити дио потрошача у насељу Топла један:

од 7:30 до 8:00 сати подручје од Новосадског до Милашиновића моста (испод и изнад магистрале), а од 8:00 до 13:00 сати подручје око продавнице “Дади” изнад магистрале.Од 10:30 до 12:00 сати струју неће имати комплетно подручје од граничних прелаза Дебели Бријег и Кобила, и Игало до Топле.

Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени, најавили су из ЦЕДИС-а.

 

ВОДОВОД

Због радова на санацији квара на цјевоводу, од 09 до 14 часова без воде ће бити потрошачи са подручја Горњих Њивица и Жвиња, као и потрошачи из дијела улице Војводе Луке Вукаловића у околини карауле.

 

АУТО МОТО САВЕЗ

Учеснике у саобраћају очекују повољни временски услови за вожњу на већини путних праваца у земљи. Могући су наиласци на ситније одроне на дионицама које пролазе дуж клисура и усјека. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима.
У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима су 3 особе задобиле теже, а 3 особе лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 12 летова, пет ка Београду. Први „Air Montenegro “ реализован је у 7.30. Из Подгорице до Београда данас су планирани летови у 8.00 и 15.15, 18.30 и 19.05. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Беч, Цирих, Лондон, Атину и Сабиху Гокцен.

 Из Тивта данас планирана тири лета, два планирана лета су ка Београду, у 10:25 и 15:05.  док је лет компаније „Turkish Airlines“ за Истанбул у 12.50.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли „Озлем“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда. У току јутра и пријеподнева очекују се  аутобуси „Транс југа“ и  „Божура“ из Београда, “Ленса“ из Новог Сада, „Блу лајна “ и „Јадран експреса“ из Суботице, “Јадран експреса” и “Ројала” из Београда и „Ројала“ из Ниша.

У 7.00 сати је кренуо “Озлем тоурс” за Београд, у 8.35 кренуће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here