Зима 2024: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано, уз повремено малу и умјерену облачност. На сјеверу, у јутарњим сатима, по котлинама магла, а током дана промјенљиво облачно, уз ријетку појаву слабих и краткотрајних падавина. Мјестимично ће дувати умјерен вјетар, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 18 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без струје ће од 8:30 до 13:00 сати остати потрошачи на Шкверу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 су овог јутра стигли Лазаро из Бања Луке и Божур из Београда. У наставку пријеподнева из Београда Транс југ и Ројал, из Новог Сада Ленс, из Суботице Јадран експрес и Блу лајн, као и Ројал из Ниша и Јадран лајн из Крагујевца. Редом вожње, у 8.35 предвиђен је полазак за Сарајево, у 9.30 и 11.10 за Дубровник, а у 12.10 за Требиње. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 10:25, 11:10 и 15:20. Из Подгорице данас 11 летова, пет ка главном граду Србије. Нема кашњења на црногорским аеродромима.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по претежно сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке скрећемо пажњу на појаву ситнијих одрона,  а на дионицама гдје се изводе радови на повремене обуставе или застоје. Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. Интензитет саобраћаја је умјерен.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Више информација на 19807.

Возите опрезно, срећан пут

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here