Зима 2024: Сервисне информације

Промјењиво до потпуно облачно, повремено киша или пљусак са грмљавином, чешће у првом дијелу дана. Током јутра на сјеверу у планинама снијег или сусњежица. Пријеподне понегдје умјерен до појачан јужни и југоисточни вјетар. Највиша дневна температура ваздуха од 4-15 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

У већем дијелу земље саобраћа  се по мокрим коловозима, а видљивост је смањена по котлинама и дуж ријечних токова. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима је осам особа задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 20.10. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Анкару, Сабиху Гокен, Дортмунд, Будимпешту, Беч и за Милано. Из Тивта данас само три лета; за Београд “Аir Serbia” у 15.20, “Montenegro Airlines” у 15.25, и за Истанбул у 10.05.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.25. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има доволњо.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос је у наш град први стигао “Транс-југ” из Београда, а за њим ће: “Божур” из Београда, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице, па “Royal travel” из Београда и из Ниша. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here