Зима 2024: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно, повремено киша. У јутарњим сатима на југу могући и пљускови и грмљавина, а у другом дијелу дана у већем дијелу земље углавном суво вријеме. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 19 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

На већини путних праваца у земљи  саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а  двије особе лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 19.35. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Рим, Лондон, Анкару, Сабиху Гокен, Напуљ и за Љубљану. Из Тивта данас само три лета; “Аir Serbia” за Београд у 7.55 и у 15.20, и “Turhish Airlines” за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат времена, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.25. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца, “Viena tours” из Модриче и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице и “Ласту” из  Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel“ за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here