Зима 2024: Сервисне информације

Промјењиво до претежно облачно, углавном, током ноћи понегдје слаба киша. Ујутру на сјеверу понегдје по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, на приморју током ноћи умјерен до појачан, југоисточни и источни. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 21 степен.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће у времену од 8:00 до 14:00 сати остати насеља Топла 3 и Шпањола, као и подручје око Црвеног крста и кафане „Огњиште“.

АУТО МОТО САВЕЗ

На већини путних праваца у земљи саобраћа се по углавном сувим коловозима. На дионицама које пролазе  дуж клисура и усјека учестали су одрони. Неопходна је опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобила теже, а три особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Serbia“ био је у 7.45,  преостали су у 15.15 и у 19.05, а компаније „Аir Montenegro“ су у 14.30 и у 18.30. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Сабиху Гокен, Цирих, Беч, Лондон и Атину. Из Тивта данас само три лета; за Београд “Аir Montenegro” у 10.25 а “Аir Serbia у 15.15, и “Turkish Airlines” за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 25 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 7.50 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Оzlem tours” из Лесковца и “Банбус” из Београда, а следеће очекују: “Blue line” из Новог Сада, “Јадран експрес” из Београда, “Ленс” из Суботице… У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here