Зима 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз постепено повећање облачности током дана, а углавном у ноћним сатима, у јужним и централним предјелима, понегдје слаба киша. Вјетар јужних смјерова, слаб до умјерен, на приморју и у сјеверним предјелима повремено појачан и јак. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 16 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи струју од 12:30 до 15:00 сати неће имати комплетно подручје од граничних прелаза Дебели Бријег и Кобила до Топле.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 су овог јутра стигли Лазаро из Бања Луке и Озлем из Лесковца. У наставку пријеподнева, из Београда стиже Ласта, из Суботице Божур и Ленс, из Новог Сада Блу лајн. Отказан је долазак Ниш експреса из истоименог града. Редом вожње, у 8.35 предвиђен је полазак за Сарајево, у 9.30 и 11.10 за Дубровник, а у 12.10 за Требиње. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана два лета ка Београду, у 10:25 и 15:20. Из Подгорице данас 10 летова, пола ка главном граду Србије. Нема кашњења на црногорским аеродромима.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

На већини путних праваца у земљи учеснике у саобраћају очеукују повољни временски услови. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на повећану опасност од одрона. Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. Интензитет саобраћаја је умјерен.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Више информација на 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here