Албатрос поражен од Луке Бар у првој полуфиналној утакмици

Фото: ФБ Албатрос

У првом полуфиналном сусрету Купа Црне Горе  између Албатроса и Луке Бар, гошће су са максималним резултатом 3:0 (25:23, 25:19, 26:24) савладале прошлогодишњег финалисту.

У првом сету домаћи састав је пружио добру игру и у егал сету одбојкашице Луке Бар су добиле овај дио игре. У другом сету гошће су на вријеме направиле недостижну разлику и тако затвориле други сет. Трећи сет је припао гостима али тек на разлику јер и Таша Трајковић и саиграчице су имале након 68 минута шансу да продуже меч у четврти сет, али искусна Душанка Петровић и саиграчице нису дозволиле домаћим играчицама да утакмицу уведу у неизвјесност.

Наефикаснија у побједничком табору је била капитен Душанка Петровић са 18, док су Ива Пепђоновић и Тијана Крута са по 13 поена и Кристина Божовић са 11 биле тас побједе барске екипе.

У тиму Албатроса Каролина Порхуска освојила је 15 поена. За екипу Бранке Обрадовић остале поене су постигле: Анита Мирковић 12, Викторија Положевец 8, Таша Трајковић 6, Јелена Бјеловић 3, Ива Чуровић 2, Кристина Тијанић и Бјанка Телесманић по један поен. Екипа Лука Бар имала је 18, а Албатрос 17 грешака.

Реванш сусрет Лука Бар и Албатос играју 28. фебруара у Бару.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here