Зима 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз понегдје малу до умјерену облачност. На сјеверу, у јутарњим сатима, умјерен до јак мраз, а уз повећану облачност могућа је и која пахуља. Вјетар сјеверних смјерова, умјерен до јак, током пријеподнева у слабљењу. Највиша дневна температуре ваздуха од -3 до 12 степени.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас пет летова: два ка Истанбулу и три ка Београду. Летови ка Истанбулу су у 10:25 и 12:50, а ка Београду  11:15,15:20 и 15:25 сати.

Аутобуска станица

Јутрос је у наш град стигао Озлем из Београда. По реду вожње у 7: 00 кренуо је Озлем ка Београду, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, у 9:30 Божур, а у 11:10 Јадран експрес Котор ка Дубровнику и у 12:10 је полазака ка Требињу. Очекују доласке из Суботице, Ниша, Требиња, Београдa, Новог Сада.

Жељезнички саобраћај

Полазак брзог воза из Бара ка Београду је сваке вечери у 19:35.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују  углавном суви  коловози,  у сјеверним предјелима изражена поледица. .Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођену тренутном стању на путу. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 10  саобраћајних    незгода    у којима су 1  особа задобиле  лаке повреде.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here