Прослава православне Нове године у Парку Бока

Прослава православне Нове године биће организованa вечерас у Парку Бока. Наступиће од 17 сати ди џеј Zblex, а потом ће од 22 сата услиједити концерт Николине Ковач и Амнестиа бенда.

– Током новогодишње новске феште, а потом и за Празник мимозе у Парку Бока ће бити организовани бројни концерти. Позивамо све суграђане, али и госте да посјете парк Бока и уживају у чаролији која траје, казала је Биљана Белушевић из Херцег феста.

Разноврсну понуду нуде закупци кућица. Међу њима је и Раде Поробић који у понуди има запечени кромпир са кором пуњен руском салатом, сиром или ајваром.

-Највише су за нашу понуду заинтересовани руски и украјински држављани, јер је запечени кромпир у Русији постао популаран 90 – их година. Имамо у понуди вафле са чоколадом и циметом, пилеће штапиће са помфритом, кувани пршут са сиром из мјешине и маринираним маслинама, као и поховани ослић, казао је Поробић и похвалио идеју Општине о организовању програма у Парку Бока.

Велика радост за најмлађе је клизалиште које је у Парку Бока отворено од 10 до 22 сата.

-Послужило нас је вријеме. Имамо у понуди око 120 пари клизаљки од броја  28 до 48. Због великог интересовања очекујемо да нам стигне још око 60 пари клизаљки, казао је Миодраг Мустур.

Православна Нова година организована је у оквиру Новске новогодишње феште.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here