Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, понегдје уз малу до умјерену облачност. На сјеверу ујутру по котлинама магла, која се у неким мјестима може задржати током већег дијела дана. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 17 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. До 9. јануара неће долазити до тоталних обустава саобраћаја на државним путевима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода, у којима су четири особе задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је у 8:00 сати, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 16:00 и у 20:00 сати. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за Дортмунд, Загреб, Будимпешту и Рим. Из Тивта данас пет летова, а четири су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 14:30 и у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:55.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божурови“ аутобуси са Пала и из Београда, а за њима ће „Транс-југ“ из Београда, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, па „Јадран експрес“ и „Blue line“ из Новог Сада. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here