ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Данас претежно сунчано уз понегдје малу до умјерену облачност. На сјеверу, током јутра, по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар сјеверних смјерова, у поподневним сатима и током ноћи, мјестимично умјерен до јак. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 19 степени.

И сутра слично вријеме уз максималну температуру ваздуха до 18 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА

У Дому здравља Херцег Нови организована су дежурства љекара, на дијелу за одрасле од 7:00 до 21:00, на дјечијем одјељењу од 7:00 до 14:00 сати, док ковид амбуланта ради од 10:00 до 14:00 сати.

ПАРКИНГ

До уторка, 4. јануара, сва јавна паркиралишта којима газдује Паркинг сервис су бесплатна.

РАДНО ВРИЈЕМЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА

Какво је радно вријеме служби током празника погледајте на линку https://rthn.co.me/dezurstva-sluzbi-i-institucija-tokom-praznika/

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Ред вожње је редукован због празника. Јутрос у 7:00 сати отишао је Озлем ка Београду, а у 8:35 и Лалатовић ка Сарајеву. Вечерас у 20:00 сати кренуће Блу лајн ка Новом Саду. Када је ријеч о доласцима, стигао је Озлем из Лесковца, а очекују долазак аутобуса Блу лајн из Новог Сада. Значајно је смањен и број линија у међуградском саобраћају, али и даље скоро сваког сата има полазак аутобуса из нашег града. Мјеста има.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас планирају два лета ка Београду – у 12:15 и 16:10, док са подгоричког реализују више полијетања – ка Истанбулу у 9:05, Франкфурту у 13:20 и Београду у 16:15, 18:45 и 19:15.

АМСЦГ

Услови су погодни за вожњу, а због празника нема извођења радова ни ограничења у саобраћању. У протекла 24 сата догодило се 17 саобраћајних незгода у којима су двије особе лакше повријеђене.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here