ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до претежно облачно, у јужним и централним предјелима, локално слаба киша. На сјеверу, током пријеподнева, по котлинама магла. Вјетар јужних смјерова, у поподневним сатима и током ноћи, у сјеверним предјелима и на приморју, умјерен до јак. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 15 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА

Данас и сутра, 4. и 5. јануара, на дјечијем одјељењу пријеподне ради др Маја Поповић, а поподне др Драгана Кнежевић. На дијелу за одрасле у јутарњој смјени су др Наташа Миловић, др Тања Зградић, др Тамара Пиљевић, др Марија Станишић, док др Горан Комар ради сутра од 8:00 до 12:00 сати. У поподневној смјени су др Сања Топић, др Весна Ковач, др Данка Кривокапић и др Ана Поповић.

У КОВИД амбуланти од 8:00 до 12:00 сати данас ради др Наташа Миловић, а од од 15:00 до 19:00 сати др Ана Поповић.

У диспанзеру за жене др Аленка Срдановић данас ради пријеподне, а сутра поподне.

У амбуланти у Игалу од 7:00 до 14:00 сати ради др Росанда Бојичић, а у Бијелој др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, док у педијатријској амбуланти у Бијелој ради др Милена Пророчић од 7:00 до 15:00 сати.

Распоред рада специјалиста погледајте на https://rthn.co.me/raspored-rada-ljekara-u-domu-zdravlja-2/

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Број аутобуских линија и данас је као и током уобичајеног радног дана. До 7:30 је стигао само Божур са Пала, а очекују да стигну Божур и Трансјуг из Београда, Ленс из Новог Сада, Блу лајн и Јадранекспрес из Суботице. По реду вожње кренуо је Озлем ка Београду, у 7:00 сати. Међуградски саобраћај по реду вожње.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само један лет данас ће реализовати са тиватског аеродрома и то ка Београду у 12:15. Мало боља ситуација је на подгоричком аеродрому са којег планирају пет летова ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Кијеву, Бечу, Лондону и Загребу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Бара ка Београду саобраћа у 19:00 сати, док је полазак из Београда у 20:20. Међуградски жељезнички саобраћај по уобичајеном реду вожње.

АМСЦГ

У већем дијелу земље  саобраћај се обавља  по претежно мокрим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони.   Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here