ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. На сјеверу током јутра понегдје по котлинама магла или ниска облачност. Вјетар умјерен до јак сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од -7 до 12 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
У јужним предјелима саобраћа се углавном несметано, док на путевима у вишим планинским предјелима мјестимично има угаженог снијега и поледице. Видљивост је мјестимично смањена, повремено дува јак вјетар, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, нарочито на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а четири особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а четири су за Београд. Први је био „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 7:50, 15:20 и у 21:25. По два лета су за Беч и Истанбул, а преостали су за Topaz Driller и Барселону. Са тиватског аеродрома данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:00 и 15:20, „Аir Montenegro“ у 15:25, а црногорска авио компаније лети и за Истанбул.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни 50-ак минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Банбус“ из Београда, „Оzlem tours“ из Лесковца и „Vienna tour“ из Модриче, а следеће очекују „Blue line“ из Ниша, „Божур“ из Суботице и „Ленс“ из Новог Сада. У 7:30 је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. До краја дана имају по два поласка за Београд и Нови Сад, и по један за Суботицу и Модричу.

ДОМ ЗДРАВЉА
На дјечјем одјељењу пријеподне раде др Драгана Кнежевић и др Маја Поповић, а послијеподне др Оливера Ментовић.
Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Топић и др Данка Кривокапић. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Тамара Пиљевић, др Наташа Миловић, др Марија Станишић и др Сања Чепрнић.
У COVID амбуланти данас од 8:00 до 12:00 сати ради др Весна Ковач, а од 15:00 до 19:00 сати др Тања Зградић. У диспанзеру за жене данас др Аленка Срдановић ради послијеподне. У пулмолошкој амбуланти др Емилија Николић ради четвртком од 10:00 до 14:00 сати. У амбуланти Игало од 7:00 до 14:00 сати ради др Росанда Бојичић, у исто вријеме у амбуланти у Бијелој др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, а на педијатрији од 8:00 до 15:00 сати др Милена Пророчић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here