ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно са снијегом, а у јужним предјелима, првенствено од средине дана, понегдје са слабом кишом. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, појачан и јак, на ударе олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од -5 до 11 степени.

ЦЕДИС

Нема најављених искључења и радова за данас.

ДОМ ЗДРАВЉА

Ррадно вријеме у Ковид амбуланти у Игалу је од 8 до 13 сати, а на Топлој од 08 до 13:00 часова (14:00) и од 15 до 20:00 часова (21:00).

АУТОБУСКА СТАНИЦА

На аутобуској станици биљеже веће интересовање путника за одлазак у градове држава у окружењу, карата углавном има али је савјет да на вријеме обезбједите мјесто у аутобусу. До 7:30 у наш град су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала, као и Виена из Модриче. До 8:30 очекују Ленс из Новог Сада, Трансјуг из Београда и Ројал из Ниша, а нешто касније, по реду вожње, стићи ће и Блу лајн из Суботице. Тачно у 7:00 сати пошао је Озлем ка Београду. Међуградски саобраћај и јутрос по реду вожње.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас три лета ка Београду у 8:00, 15:20 и 16:30, док је са подгоричког аеродрома планирано пет летова ка Београду, први је реализован у 7:30, а потом и ка Љубљани, Бечу, Дортмунду, Бриселу и Истанбулу.

АМСЦГ

На сјеверу земље саобраћа се по претежно мокрим коловозима, а могући су наиласци на поледицу. Видљивост је мјестимично смањена. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на  ситније одроне. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима.

Обавезна је употреба зимске опреме на путевима гдје је то назначено сигнализацијом. Висина снијежног покривача на Жабљаку 42цм, Шавнику 14цм, Колашину 15цм.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се пет саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже а једна лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here