ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

У јужним и централним предјелима сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности. На сјеверу промјенљиво облачно, у јутарњим сатима по котлинама магла и повећана ниска облачност, а током дана се очекује доста сунчаних интервала. Вјетар сјеверних смјерова, у јутарњим сатима понегдје умјерен до јак, током дана ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 18 степени.

У новогодишњој ноћи претежно ведро, на сјеверу понегдје умјерена облачност, а по котлинама могућа и магла.

ДОМ ЗДРАВЉА

Из ЈЗУ Дом здравља Херцег Нови обавјештавају да је настављен тренд обољевања од корона вируса у колективу установе. Моле грађане да доласке у Дом здравља ограниче на најнеопходније потребе.

Недавно је стигла информација и да је повећан број обољелих у биохемијско-хематолошкој лабораторији, те да је значајно умањен капацитет лабораторије и тада су из Дома здравља апеловали да долазе само неодложни пацијенти.

За све информације доступан је број телефона 031/343-111

ПРАЗНИЧНИ РЕД ВОЖЊЕ ГРАДСКОГ САОБРАЋАЈА

Ред вожње градског саобраћаја током празника обављаће се по измијењеном распореду.

Данас ће посљедни полазак из Игала бити у 22:00 сата, а последњи полазак из Каменара у 22:50. Послије поноћи биће реализовани поласци у 01:00 сат из Игала и 01:50 из Каменара. Аутобуси на кружној линији Игало-Мељине-Игало, као и приградски саобраћаће као радним данима.

Сутра, 1. јануара, аутобуси ће на линији Игало-Каменари-Игало полазити на сваки сат, први полазак је у 9:00, а даље на сваки сат до 01:00 сат. Први полазак из Каменара је у 9:50 сати, даље на сваки сат до 01:50, а неће бити приградских, као ни кружне линије Игало-Мељине-Игало.

У недељу и понедељак, 2. и 3. јануара, као и током божићних празника 6, 7, 8. и 9. јануара, градски аутобуси ће саобраћати као недељом.

У уторак и сриједу, 4. и 5. јануара, као и од 10. јануара надаље саобраћаће по устаљеном реду вожње, без ђачких полазака.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први су на главну станицу стигли Божур са Пала, Лалатовић из Модриче и Лазаро из Бања луке. До 10:00 сати очекују доласке Трансјуга и Ројала из Београда, Ленса из Новог Сада, Блу лајна и Јадран експреса из Суботице и Ројала из Ниша.

Дежурне можете добити на 031/321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома су данас планирана три лета ка Београду, док ће са подгоричког бити реализовано 10 летова, четири ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Љубљани, Бриселу, Бечу и Дортмунду.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз ка Београду полази сваког дана у 19:00 сати, док је повратак за Бар је планиран у 21:10.

АМСЦГ

У Црној Гори се саобраћа по претежно сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here