ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно, повремено са кишом. Послијеподне или крајем дана престанак падавина уз дјелимично разведравање. Вјетар слаб промјенљивог смјера, крајем дана или током ноћи мјестимично умјерен до јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 14 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

ДОМ ЗДРАВЉА

Из херцегновског Дома здравља апелују да пацијенти смање доласке, нарочито у лабораторију, осим ако су потребе неодложне. Како кажу, број обољелих од корона вируса у колективу биохемијско-хематолошке лабораторије је толики, да је значајно умањен њен капацитет.

За све информације доступан је број телефона 031/343-111

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први је на главну станицу стигао Божур са Пала, а до 10:00 сати очекују доласке Трансјуга и Божура из Београда, Ројала из Ниша, Ленса из Новог Сада и Лазара из Бањалуке. Редом вожње овог јутра Божур и Јадран експрес крећу ка Дубровнику у 9:30, односно у 11:10.

Дежурне можете добити на 031/321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само ће два лета ка Београду бити реализована са тиватског аеродрома у 10:25 и 15:05. Са подгоричког је планирано 12 летова, пет ка Београду, по два ка Истанбулу и Бечу и по један ка Кракову, Мемингену и Франкфурту.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз ка Београду полази сваког дана у 19:00 сати, док је повратак за Бар је планиран у 21:10.

АМСЦГ

Због кише која пада у већем дијелу земље саобраћај се одвија по мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

До 31.12. је измјењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни од 7:00 до 17:00 сати на дионицама магистралног пута М-1 Дебели бријег-Котор, М-8 Липци-Грахово-Вилуси, М-11 Лепетани-Кртолска раскрсница и на регионалном путу Р-1 Цетиње-Крстац-Тројица-Котор.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here