ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до претежно облачно, понегдје слаба краткотрајна киша, углавном, у јужним предјелима. На сјеверу ујутру по котлинама магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 16 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без струје ће од 09:00 до 12:00 сати остати дио потрошача око Црвеног Крста у Баошићима.

ДОМ ЗДРАВЉА

Из херцегновског Дома здравља апелују да пацијенти смање доласке, нарочито у лабораторију, осим ако су потребе неодложне. Како кажу, број обољелих од корона вируса у колективу биохемијско-хематолошке лабораторије је толики, да је значајно умањен њен капацитет.

За све информације доступан је број телефона 031/343-111

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први су на главну станицу стигли Oзлем из Лесковца и Банбус из Београда. У наставку пријеподнева очекују доласке Јадран експреса и Ласте из Београда, Ројала из Ниша, Блу лајна из Новог Сада и Божура из Суботице.

Редом вожње, овог јутра су планирани поласци превозника Лалатовић ка Сарајеву у 8:35, док Божур и Јадран експрес крећу ка Дубровнику у 9:30, односно у 11:15.

Дежурне можете добити на 031/321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома је планиран један лет ка Београду у 12:15, док ће са подгоричког бити реализовано 11 летова, пет ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Загребу, Бечу, Лондону и Кијеву.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз ка Београду полази сваког дана у 19:00 сати, док је повратак за Бар је планиран у 21:10.

АМСЦГ

Из Ауто мото савеза возачима скрећу пажњу на поледицу у сјеверним и вишим планинским предјелима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

До 31.12. је измјењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни од 7:00 до 17:00 сати на дионицама магистралног пута М-1 Дебели бријег-Котор, М-8 Липци-Грахово-Вилуси, М-11 Лепетани-Кртолска раскрсница и на регионалном путу Р-1 Цетиње-Крстац-Тројица-Котор.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here