ВЕСНА САМАРЏИЋ ИЗАБРАНА ЗА ПОТПРЕДСЈЕДНИЦУ ОПШТИНЕ ХЕРЦЕГ НОВИ

Гласовима већине одборника на шестој редовној сједници СО Херцег Нови, одборница Весна Самарџић, изабрана је за потпредсједницу Општине.

Она је захвалила на повјерењу и истакла да је ова функција и част и обавеза.

-Хвала на подршци предсједнику Општине Стевану Катићу, као и предлагачу ОО СНП Херцег Нови. Трудићу се да будем добар колега, да се сарадња са колегана настави квалитетно као и до сада. Свим грађанима ће врата канцеларије бити отворена као и до сада, казала је потпредсједница Самарџић.

Предлог да Весна Самарџић буде потпредсједница подржала је и Новска листа, јер се, како сје образложио одборник Суботић, њени циљеви у многоме подударају са оним које Новска листа подржава.

Весна Самарџић је рођена 5. октобра 1979.године у Котору. Основну школу завршила је у Рисну, а средњу туристичку школу у Херцег Новом. Дипломирала, након тога и магистрирала на Универзитету Црне Горе – Факултету за туризам и хотелијерство у Котору 2012.године.

Од 2001. до 2009. године радила је као секретар у Мјесној заједници Баошићи. Након тога, до 2013. и од 2016. до 2017. била запослена као координатор за мјесне заједнице у Општини Херцег Нови. Функцију секретарке Секретаријата за локалну самоуправу обављала је од 2013. до 2015. и од 2017. до  2020. године, када је именована за потпредсједницу Општине. На тој функцији била је до локалних избора у мају ове године.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here