ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша. На крајњем сјеверу и сјевероистоку доста сувог времена. Вјетар мјестимично умјерен до јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 14 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Због кише која пада у већем дијелу земље саобраћа се углавном по мокрим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони, а додатна пажња је неопходна на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се шест саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано шест летова, а четири су за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је био у 7:30, следећи је у 18:45, компаније „Аir Serbia“ су у 9:05 и у 16:15, а преостала два лета су за Истанбул. Са тиватског аеродрома три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:45 и у 16:10, а „Аir Montenegro“ у 10:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 40-ак минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Аутобуси саобраћају редовно, а још није повећано интересовање путника. Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ из Сарајева и Београда и „Vienna tour“ из Модриче. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, а у 9:30 ће Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће на херцегновској аутобуској станици очекују доласке из Београда, Новог Сада, Ниша и Суботице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here