ФУДБАЛЕР МАРКО ИВАНОВИЋ НА МАЛДИВИМА

Центархалф ФК Игало Марко Ивановић (26) мијења дрес матичног клуба и од сутра носи дрес „Da Grande Sports Club“ из града Мале на Малдивима.

Самоувјерени млади играч, један од најбољих фудбалера Игала, мијења фудбалску сцену, са великим амбицијама да у далекој азијској земљи настави са добрим партијама, као до сада у Игалу и у „Swieqi United“ на Малти.

У јесењем дијелу, у дресу Игала, играо је мудро, прорачунато и стрпљиво и био је најбољи играч херцегновског друголигаша. Сада му је жеља да настави са добрим играма на Малдивима, гдје ће, практично, из авиона на фудбалски терен.

– Када сам почео каријеру, са матичним клубом сам се договорио да уколико пронађем добар инострани аранжман, напустим Солила. Сада ми се указала шанса и самоувјерено путујем за Малдиве, гдје ћу већ првог дана по доласку учествовати у Куп такмичењу. Утакмице су згуснуте, прву играм са клубом „United Victory“, затим 29. децембра ме очекује утакмица са екипом „Club Valencia“, а за 03. јануар је заказан сусрет са тимом „Maziya“, казао је он.

Како је додао, клуб са Малдива је одабрао због повољне финансијске понуде.

-Договорио сам сарадњу до краја сезоне, након чега ћу видјети како ће се ствари одвијати. Оно што знам је да клуб игра у највишем рангу такмичења на Малдивима, закључио је Ивановић, којем желимо пуно успјеха и добрих игара, попут оних које је имао минуле јесене у дресу Игала!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here