ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до претежно облачно уз нешто сунчаних интервала. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 16 степени.

НОВА МЈЕРА

Општински тим за заштиту и спасавање Општине Херцег Нови забранио је коришћење свих паркова, игралишта и теретана на отвореном на територији општине Херцег Нови.

ДОМ ЗДРАВЉА

Дом здравља Херцег Нови увео је директан број инфо пулта за вакцинацију против KОВИД-19 инфекције. Број је: 031/580-570 а преко центале: 031/343-111 лок.210

АУТОБУСКА СТАНИЦА

И даље је забрањен међуградски саобраћај викендом тако да нема полазака са аутобуске станице у Херцег Новом ка другим црногорским градовима. Озлем је јутрос кренуо у 7:00 за Београд, у 7:30 је стигао Транс Југ из Београда, а у 10 сати се очекује долазак аутобуса Блу лајн.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас ће реализовати само један лет, у 11:30 ка Београду. Више летова планирано је са подгоричког аеродрома, два ка Београду и по један ка Киеву и Истанбулу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Због мјера које су на снази, нема међуградског жељезничког саобраћаја, до понедељка ујутро. Брзи воз ка Београду креће из Бара у 19:00 сати, док је повратак из Београда организован у 21:10.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. Услијед ниских температура у сјеверним и централним предјелима упозоравамо на поледицу. Могући су наиласци на ситније одроне а неопходна је пажљивија вожња прилагођена тренутном стању на путу. Интензитет саобраћаја је умјерен.

На путном правцу Шавник-Жабљак саобраћају путничка и комби возила.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних    незгода у којима су три особе задобиле лаке повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here