ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво до претежно облачно, углавном у поподневним сатима понегдје са слабим падавинама. На сјеверу ујутру по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар у поподневним сатима, мјестимично умјерен до јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха -2 до 13 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, данас без напајања електричном енергијом ће бити од 9:00 до 10:30 сати: Њивички пут, Улице Луке Вукаловића, Пут 2. Далматинске бригаде, потрошачи између Њивичког пута и рјеке Суторине, од 10:30 до 12:00 сати: Суторина, продавнице Оков и Воли од 8:00 до 15:00 сати: Гомила, улице Братства и јединства, Мојдешки пут, потрошачи изнад ламела на Гомили и доњи дио Сушћепана.

АЕРОДРОМИ ЦГ

Са тиватског аеродрома данас нма летова. Са аеродрома Подгорица данас ће бити реализована три лета ка Инстанбулу у 9:05, Бечу 15 и Београду 15:15.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

По реду вожње у 7 сати креуо је „Озлен“ ка Београду. У 17 сати ће Ројал ка нишу , а у 19 Блу лине ка Суботици. Очекују око 10 сати долазак аутобуса „Блу лине“ из Суботице.

ЖЕЉЕЗНИЦА БАР

Полазак воза из Бара ка Београду је у 19 сати. Из Београда у 21:10.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају овог јутра очекују мјестимично мокри коловози. На сјеверу има угаженог снијега на коловозу. Упозоравамо на повећану опасност од одрона на путевима који воде поред ријека и косина. Возачима се савјетује опрезна вожња прилагодјена условима и стању на путу. На путном правцу Шавник-Жабљак камионима са приколицом и слеперима забрањено је кретање због снијега. Улазак и излазак путника из Црне Горе обавља се преко граничних прелаза непрекидно током 24 сата свакодневно. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима су 4 особе лаке повреде. Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here