Завршне припреме млађих јуниора за Мундијал на Малти

Од данас до недеље у Котору се одржавају припреме репрезентативне селекције Црне Горе у ватерполу за играче рођене 2008. године и млађе, у склопу  припрема за Свјетско првенство од 18. до 24. јуна на Малти.

Селектор репрезентације Ненад Вуканић је за завршно окупљање позвао 20 играча. Из Јадрана су позвани: Страхиња  и Стефан Вранеш, Андреј Дурутовић, Лука Тодоровић, Димитрије Милић, Никола Дамјановић. Из Приморца су на списку: Марко Пејовић, Данило Рогановић, Марко Милинић и Вања Гопчевић. Из Будве на припремама се налазе: Стефан Крута, Андија Радовић, Матија Франета, Павле Дабић, Лука Савић и Лука Драговић. Из Будућности: Петар Брновић, Данило Савовић, Андреј Голубовић и Лука Новаковић. Са репрезентацијом раде тренери: Ненад Вуканић,  Ђорђе Радошевић и  Алекса Бркић.

У склопу припрема од 6. до 9. јуна репрезентација Црне Горе на Шкверу радиће са репрезентацијом Хрватске. Од 12. до 16. јуна млади репрезентивци Црне Горе радиће у Подгорици одакле путују на Мундијал који почиње 18 јуна.

Репрезентација Црне Горе налази се у групи са САД, Египтом и репрезентацијом Словеније, а затим се укрштају са репрезентацијама Аустралије, Канаде, Хрватске и Турске.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here