Весна Вучуровић учесница фестивала у Словенији

Чланица Дјечијег хора „Цвркутићи“ Весна Вучуровић наступиће на 29. Фестивалу Фенс у Словенији. Весна ће се представити са пјесмом „Жеља“, по тексту Тоде Николетића, музику је урадила Миа Видовић, а аранжман Драган Ивановић. Видео продукција спота, који ће бити објављен на yоutube, након фестивала, урадио је Стеван Томашевић.

На овом престижном фестивалу учествују први пут, казала је диригентица хора и њена менторка Лидија Ивановић.

-Конкурисали смо само са овом пјесмом и прошли смо. Овај фестивал је по много чему другачији од оних на које смо до сада конкурисали. Захтевнији је, виших критеријума у одабиру, а као обавезан дио материјала је и квалитетан видео спот уз нумеру, што смо ми све припремили и послали фестивалу. Велики је успех да за пар година мог менторског рада са дјецом, дођемо и до ове позиције и пресрећне смо и Весна и ја, казала је Ивановић.

Учествовати на Фенс фестивалу је велика част.

-Весна ће отпевати пjесму на најбољи могући начин, знам то, а пласман није толико битан, заиста, ни њој ни мени. Иако није обавеза ментора да прати такмичара на фестивалима,  прихватила сам да будем са Весном, јер јој значи моје присуство и подршка. Хвала јој на искреном повјерењу, казала је Ивановић.

Весна Вучуровић казала је да се пријавила на фестивал јер воли да се дружи, пјева и упознаје нове другаре и шири своје знање.

Интернационални фестивал у Словенији траје од 27. до 30. јуна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here