ВЕСНА САМАРЏИЋ ПРЕДЛОЖЕНА ЗА ПОТПРЕДСЈЕДНИЦУ ОПШТИНЕ

Пред одброницима локалног парламента на шестој редовној сједници Скупштине општине, коју је предсједник Иван Отовић заказо за понедељак 27. децембар, наћи ће се и предлог Решења о давању сагласности на Рјешење предсједника Општине о именовању Весне Самарџић за потпредсједницу Општине.

Како је наведено у образложењу, предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић донио је Рјешење о именовању Весне Самарџић за потпредсједницу.

Весна Самарџић је рођена 5. октобра 1979.године у Котору. Основну школу завршила је у Рисну, а средњу туристичку школу у Херцег Новом. Дипломирала, након тога и магистрирала на Универзитету Црне Горе – Факултету за туризам и хотелијерство у Котору 2012.године.

Од 2001. до 2009. године радила је као секретар у Мјесној заједници Баошићи. Након тога, до 2013. и од 2016. до 2017. била запослена као координатор за мјесне заједнице у Општини Херцег Нови. Функцију секретарке Секретаријата за локалну самоуправу обављала је од 2013. до 2015. и од 2017. до  2020. године, када је именована за потпредсједницу Општине. На тој функцији била је до локалних избора у мају ове године.

4 COMMENTS

  1. Žalosno. Kao neko ko je glasao za Demokrate, sa tugom izražavam nezadovoljstvo zbog činjenice da od toliko partija nema kadrova za ovako bitne pozicije. Kakvi su vam podpresjednici, takva vam je i kompletna uprava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here