Велико интересовање за хотелски смјештај током Празника мимозе

Херцегновски хотелијери задовољни су резервацијама у периоду Празника мимозе. Сматрају да томе највише у прилог иде промоција програма који је ове године раније представљена. Судећи по упитима и потражњи за смјештај посјета током 54. Празника мимозе биће одлична. Директор маркетинга хотела Лајтхаус Јован Мићуновић истиче да је интересовање незапамћено и да ће хотел бити пун.

-Мислим да је разлог у томе што је одрађена добра промоција и што је програм представљен раније него претходних година. Никада није рано да објавите програм и што више простора и времена дате партнерима да промовишу И продају то је резултат бољи, казао је Мићуновић.

Према садашњим интересовању за долазак на Празник мимозе највише су заинтересовани гости из региона.

-Имамо упите из Србије, Mакедоније, Босне и Херцеговине и мислим да је то донекле и за очекивати, јер је садржај манифестације највише и намјењен њима и најбоље га доживљавају. Укључивањем Егзита жеља је да се та слика мало и промјени и еветулано доведе један број гостију из иностранства и вид‌јећемо да ли ће се у томе успјети, казао је Мићуновић.

Велико интересовање за Празник мимозе, потврђују и из хотела Плеј.  

-Ми смо задовољни почетком године, али и интересовањем за Празник мимозе. Од октобра претходне године биљежимо резервације за овогодишњу манифестацију. У том периоду највише ће бити спортских екипа које долазе на припреме или су дио су спортског програма Празника мимозе, казао је директор Спортског центра у оквиру којег послује хотел Плеј Радован Ралевић.

Програм овогодишњег Празника мимозе привукао је госте на приморје па и хотели у  сусједним општинама биљеже одличан букинг.

1 COMMENT

  1. Da Institut S.Milosević ste zatvorili.Institut koji je prosle godine imao preko 200 000 nočenja i u minusu je jer Fond zdravstva plača 38€dan penzioneri 25,dok je dan u Palmon bay120€ i da ne nabrajam kod drugih,dakle navodni dug instituta je dug Vlade koji Vlada godinama radi Institutu .Sav ovogodišnji dug je stvorio Fond zdravstva i Fond PIO koje ne bi trebalo primati u Institut po tim cijenama u udarnim terminima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here